Over ons

Hoe een toevallige ontmoeting leidde tot overtuigd ondernemen
in de botenbouw & -renovatie.

Boatrestyle is een dynamisch bedrijf gevestigd te Wijchen, 5 kilometer ten zuiden van Nijmegen. Het klantvriendelijke full-service bedrijf is ontstaan doordat directeur Bram Krijnen, groot liefhebber van boten en jarenlang ondernemer, in contact kwam met de importeur van kunststof teak in 2009.

Bram werd zo enthousiast over het product dat hij besloot zijn onderneming te vergroten met dit bijzondere materiaal en liet zichzelf opleiden tot gespecialiseerd vakman in kunststof teakbewerking. Inmiddels heeft Bram zich al jaren bewezen met kunststof teak en mag terecht een specialist genoemd worden!

Naast kunststof teakdekken, biedt het bedrijf ook onderhoud, renovatie, service en accessoires. Van ‘doe-het-zelven’, tot zorgeloos aan ons uitbesteden: alles is mogelijk!

U kunt blijven genieten van uw vaartuig terwijl het merendeel van het werk in onze werkplaats wordt gedaan. Ook bij slecht weer kunnen wij in onze loods voorbereidend werk verrichten.

De hoeveelheid tijd om een kunststof teakdek aan te brengen neemt aanzienlijk minder tijd in beslag dan het leggen van een echt teakdek, daarnaast ontstaat er lang niet zo veel rommel. Een kunststof teakdek kan ook onder minder goede weersomstandigheden gelegd worden, in tegenstelling tot echte teak.

 

Lees verder
Boatrestyle
Snelliusstraat 1
6604 BZ Wijchen

    Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het gevraagde contact.